Virtual Reality Historium

Virtual Reality Historium

Op 18 mei mag je uitzonderlijk gratis de 'virtual reality' tour van het Historium eens uittesten (let op, dit gratis ticket is niet geldig voor toegang tot het Historium zelf).
Maak een tocht door het middeleeuwse tijdperk van de stad en word via een virtual reality experience ondergedompeld in de Brugse geschiedenis.

Specificaties rond toegankelijkheid
Je komt het Historium binnen via een alternatieve toegang met lift. Een rolstoelgebruiker moet op verschillende momenten het parcours verlaten om de lift te nemen. Historium voorziet begeleiding om je wegwijs te maken op het alternatieve parcours. De ondergrond bestaat hier en daar uit kasseien, maar die zijn vrij goed berijdbaar. De bar, het Duvelorium, is toegankelijk, maar er zijn enkel hoge tafels (96 cm). Er is een toegankelijk toilet met de nodige opstelruimte en beugels. Enkel naast de deurklink heb je binnen wat weinig ruimte. De teksten in de belevingsattractie zijn eerder klein en niet voor iedereen leesbaar. Dankzij de audiogids beleef je alles in je eigen taal. Voor slechthorenden is er een ringleiding voorzien.

Voor wie is het toegankelijk?

Volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Openingsuren?

Dagelijks open van 10u tot 18u. Adres: Markt 1, 8000 Brugge.

Gratis?

Gratis op 18 mei op vertoon van je ticket (zie aanvraagformulier hieronder). Doorheen het jaar betalend.

Vraag hier je ticket aan

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je ticket op via mail.

(*) Deze velden zijn verplicht.