Hidrodoe

Hidrodoe

In Hidrodoe in Herentals staat één ding centraal: water. Op 18 mei zet het belevingscentrum speciaal zijn deuren open zodat iedereen op een speelse wijze kennis kan maken met water en de onbeperkte mogelijkheden ervan. In de voormiddag kan je er terecht voor een prikkelarm Hidrodoe. Zo kunnen ook hooggevoelige personen en personen met autisme zich er helemaal thuis voelen. Je vindt er zelfs een stappenplan dat speciaal ontwikkeld werd voor mensen met autisme (meer info). Vanaf 11u30 verandert Hidrodoe weer in een prikkelparadijs, waar slechthorende of slechtziende personen altijd wel iets vinden om te lezen, kijken of voelen!.

Specificaties rond toegankelijkheid
Deze attractie is overal vrij goed toegankelijk, al kan een rolstoelgebruiker vooral aan hellingen en deuren wat hulp gebruiken. Alles werd op kindermaat ingericht. Er is een goed toegankelijk toilet, met wat nipte draai- en opstelruimte aan de deur. Het Watercafé is toegankelijk en heeft onderrijdbare tafels.
Voor mensen met autisme is er een stappenplan beschikbaar.

Voor wie is het toegankelijk?

Hidrodoe is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Openingsuren?

Maandag tot zondag van 9u30 tot 17u (op woensdag en zaterdag gesloten, behalve op 18 mei). Adres: Haanheuvel 7, 2200 Herentals.

Gratis?

Gratis op 18 mei op vertoon van je ticket (zie aanvraagformulier hieronder). Doorheen het jaar betalend.

Vraag hier je ticket aan

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je ticket op via mail.

(*) Deze velden zijn verplicht.